Testimonis de les nostres teràpies.

Sincerament em va agradar molt. Poc a poc vaig anar conectant durant la sessió i a dia d'avui sóc lliure del tabac. Gràcies.

Deixar de fumar. J. Marcos Durán, Barcelona

Gràcies a vosaltres puc dir, de moment, que he deixat de fumar. Estem en contacte. Gràcies!

Deixar de fumar. Mónica Valiente, Barcelona

Ja porto mes i mig i no tinc ganes de fumar. A vegades reconec que tinc ganes però escolto l'mp3 i ho supero sense dificultats.

Deixar de fumar. Emilio Rodas, Barcelona

Vaig assistir a la primera sessió amb certa incredulitat, però em vaig sentir molt recolzada i vaig acabar tot el tractament.
Vaig aprimar-me els 15 kilos que vaig engreixar-me durant l'embaràs i ara estic molt contenta! No només vaig baixar de pes, sino que vaig aprendre una nova manera de menjar i d'oblidar-me de les dietes.
Gràcies!

Aprimar-se. Marta M., Barcelona

Em van recomanar la hipnosi per aprimar-se i us vaig localitzar. Després de les sessions he aconseguit aprimar 10 kilos (dels 20 kilos que vull perdre) i menjo de tot.
No passo gana, no tinc ansietat i sense adonar-me'n, menjo molt menys que abans.
Fabulós!.

Aprimar-se. Laura G., Barcelona

Abans del tractament havia provat tot tipus de dietas. Amb l'última dieta vaig aprimar-me 7 kilos però els vaig recuperar de seguida i vaig arribar als 12 kilos de sobrepès.
Ja he perdut 8 kilos i estic segura de què arribaré al meu pes ideal. Tinc el vostre recolzament constant i he après un estil de vida i d'alimentació que em fan sentir molt millor.

Aprimar-se. María L., Girona

S'ho recomano a les persones que de veritat vulguin deixar de fumar, el mètode funciona però les ganes que jo tenia de deixar-ho considero que va ser important.

Deixar de fumar.Luis González, Madrid

La meva filla em va regalar la sessió pel meu aniversari. Portava temps volent deixar de fumar i aquest és el millo regal. Ja no fumo i ràpidament he començat a notar els beneficis.

Deixar de fumar.Montse F., Girona

Infinitament agraït, gràcies a vosaltres puc dir que sóc un ex fumador...

Deixar de fumar.Carlos Valle, Girona

Abans menjava amb molta ansietat, devorava els dolços, la xocolata... i menjava en excés. Ara veig el menjar i sense cap esforç he après a menjar molt menys i d'una manera més saludable. De devorar la xocolata a simplement menjar-la molt de tant en tant. Ha estat una alliberació! Gràcies a l'Equip d'Hipnosi Salut.

Aprimar-se. Montse M., Girona

He modificat els meus hàbits d'alimentació: ja no pico entre hores, menjo menys i més saludable. Sense adonar-me'n selecciono aliments que em senten bé i que són adequats per mi.
La xocolata i el picar entre hores s'han acabat! Ara disfruto quan menjo i ja no em passo tot el dia pensant en el menjar.

Aprimar-se. Jaime T., Barcelona

Vaig començar fa 2 mesos el tractament i he perdut 8 kilos, ara només em quedan perdre 4 més.
Al principi va ser lent però em vaig adonar ràpidament que era un tractament per aprendre noves pautes i aprimar-se saludablement.

Aprimar-se. Sílvia, R., Barcelona

La sessió m'ha anat molt bé. A més a més, vaig marxar de vacances amb un grup d'amics que fumava... i jo cap ni un! Sense ansietat ni irritabilitat... Gràcies pel vostre recolzament.

Deixar de fumar. Blanca E., Girona

Vaig sortir de la sessió sense creure que m'hagués funcionat, i la resposta va ser que a l'arribar al cotxe no tenia ni ganes ni la necessitat de fumar.

Deixar de fumar.Juan Carlos L., Barcelona

I ja són 5 mesos!, sí que es pot.

Deixar de fumar.Ana Guiñón, Barcelona

Fumava 2 paquets diaris i he aconseguit deixar de fumar. Amb les indicacions, la sessió i els audios, només hi ha algunes situacions en les que m'enrecordo del cigarro, però la resta, molt bé.

Deixar de fumar.Rodrigo P., Barcelona

Vaig estar mig any sense fumar gràcies a la sessió, però va morir la meva mare i vaig tornar al cigarro. Amb la garantia vaig poder tornar de nou i ja està. Ara estic més segur i convençut.

Deixar de fumar.David M, Barcelona

Porto 2 setmanes que és una meravella, és com si m'hagués oblidat de fumar. Gràcies per la sessió, va ser tot un èxit.

Deixar de fumar.Almudena C, Girona

Demana la teva cita:

93 187 26 97
600 11 91 98
contacte@hipnosi-salut.cat

També pots omplir el nostre formulari online

Sessions a Barcelona.

L'Equip d'Hipnosi Salut està format per psicòlegs i per Hipnoterapeutes experts a hipnosi.

DEIXAR DE FUMAR AMB hipnosi Salut