Aprima't amb hipnosi.

I aconsegueix el teu pes ideal.

Vols aprimar-te?

A Hipnosi Salut et proposem un mètode fàcil, senzill i sense dietes.

Si vols oblidar-te de les dietes, de passar gana i després tornar a engreixar-te, la hipnosi i la Banda Gàstrica Virtual t'ajudaran a que t'aprimis i canviis la teva relació amb el menjar.

El nostre tractament són 5 sessions d'hipnosi durant 1 mes i mig. Treballarem amb tu per a què sentis abans la sensació de sacietat, menjaràs menys i t'aprimaràs. A més a més, adquiriràs noves pautes d'alimentació i un nou estil de menjar, de manera que no tornaràs a engreixar.

APRIMAR-SE AMB  hipnosi - hipnosi SALUT
APRIMAR-SE AMB  hipnosi Hipnosi - Banda gástrica con hipnosis.

El tractament d'hipnosi que canviarà la teva vida.

El tractament ha estat dissenyat per l'equip de psicòlegs col·legiats en el Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya i pels nostres hipnoterapeutes experts en hipnosi .

A cada sessió t'ajudarem amb hipnosi a modificar els hàbits, actituds o pensaments que et fan menjar més del que necessites i podràs controlar tú mateixa què menges i quant menges, de forma fàcil i natural.

Els tres pilars del tractament:

1

Personalitzat

Les sessions són individuals i adaptem el tractament a les teves necessitats. T'acompanyem durant tot el procés. El teu objectiu és el nostre objectiu.

2

Fàcil i Natural

Sense dietes ni medicaments. La hipnosi t'ajudarà a modificar les actituds que et fan menjar de més i equilibrarà la teva sensació de sacietat.

3

Eficaç

Perquè no es tracta d'una dieta. Amb el nostre tractament canviaràs a millor la teva relació amb el menjar i aconseguiràs el teu pes ideal.

Adelgaza con hipnosi y la Banda Gástrica Virtual - hipnosi Salut.

Per què ens engreixem?

Banda Gástrica Virtual - hipnosi Salut.

La teva relació amb el menjar és la clau.

Els quilos de més són calories de més que has posat al teu cos. Has menjat més del que el teu cos necessitava, les calories s'han acumulat i has engreixat.

Els hàbits d'alimentació i la relació amb el menjar són la clau per modificar aquesta situació. La hipnosi i la Banda Gàstrica Virtual t'ajudarà a què fàcilment modifiquis els hàbits que t'han fet engreixar i a què puguis mantenir el teu pes saludable sense tornar a engreixar.

Hipnosi para adelgazar - hipnosi Salut

Testimonis de les nostres sessions d'hipnosi

Vaig assistir a la primera sessió amb certa incredulitat, però em vaig sentir molt recolzada i vaig acabar tot el tractament.
Vaig aprimar-me els 15 kilos que vaig engreixar-me durant l'embaràs i ara estic molt contenta! No només vaig baixar de pes, sino que vaig aprendre una nova manera de menjar i d'oblidar-me de les dietes. Gràcies!

Marta M., Barcelona

Em van recomanar la hipnosi per aprimar-se i us vaig localitzar. Després de les sessions he aconseguit aprimar 10 kilos (dels 20 kilos que vull perdre) i menjo de tot. No passo gana, no tinc ansietat i sense adonar-me'n, menjo molt menys que abans. Fabulós!

Laura G., Barcelona

Abans del tractament havia provat tot tipus de dietas. Amb l'última dieta vaig aprimar-me 7 kilos però els vaig recuperar de seguida i vaig arribar als 12 kilos de sobrepès.
Ja he perdut 8 kilos i estic segura de què arribaré al meu pes ideal. Tinc el vostre recolzament constant i he après un estil de vida i d'alimentació que em fan sentir molt millor.

Psicòlegs i hipnoterapeutes al teu servei.

A Hipnosi Salut treballem un equip de psicòlegs col·legiats i hipnoterapeutes especialitzats en teràpies amb hipnosi.

Des de fa anys ens dediquem a l'àmbit de la salut i el benestar personal ajudant als nostres pacients a viure una vida millor i aconseguir els seus objectius de forma fàcil i ràpida.

Hipnosi Salut està dirigit per Ricard Rodríguez.

APRIMAR-SE I DEIXAR DE FUMAR AMB HIPNOSI - HIPNOSI  SALUT

Aprima amb hipnosi i la Banda Gàstrica Virtual

Tractament complet de 5 sessions , mp3 de reforç i seguiment personalitzat durant tot el procés per només 395 €

Demana la teva cita >>

Demana la teva cita:

93 187 26 97
600 11 91 98
contacte@hipnosi-salut.cat

També pots omplir el nostre formulari online

Sessions a Barcelona.

L'Equip d'Hipnosi Salut està format per psicòlegs i per Hipnoterapeutes experts a hipnosi.

DEIXAR DE FUMAR AMB hipnosi Salut